Voor jongeren zeker in de pubertijd zijn er speciale behandelingen.

Zelf zijn wij als volwassenen vaak vergeten hoe het is op die leeftijd, gierende hormonen onzekerheid en dan ook nog pukkels die het er nog erger op maken. Kortom: stress stress en nog eens stress. Een goed advies en een reinigende behandeling of ontstressende massage is vaak een stap in de verlichtende richting.

Daarom is er voor deze jonge mensen een speciale aanbieding.

Lekker stomen met damp met ontsmettend ozon en speciale kruiden, waarna je gezicht echt diep gereinigd wordt met de skin-scrubber waarna de acne met hoog frequent gesteriliseerd wordt.
Voor heel ernstige acne kan een behandeling met licht (IPL) een goede oplossing zijn.
Vraag gewoon eens naar de speciale aanbiedingen .

Acne behandelingen

Voor jongeren werk ik werk met speciale productlijnen van o.a. Dr. Tadlea
Omdat niet iedereen hetzelfde wil heb ik 2 verschillende behandelingen samengesteld:
1: Een diepte reiniging van de huid.
2: Een reiniging in combinatie met een IPL behandeling van de door acne aangedane plaatsen.

1 – Reinigen van de huid met speciale Mouche gevolgd door:
* Een vapo-zone met ozon om de poriën te openen waarna
* Met de skin-scrubber de huid diep word gereinigd en al veel comedonen verwijderd worden.
* Een speciaal ampul voor de acne huid ingeluisd door ultra sound
* En massage met high frequentie die zorgt voor een beter doorbloeding en die de bacteriën in de acne dood en ontstekingsremmend werkt.

2 – reiniging van de huid met mousse en een diepte reiniging met:
* De vapo-zone met zuiverende ozon wat de poriën opent waarna een diepte reiniging volgt met de skin-scrubber die al de meeste oneffenheden verwijdert.
* Hoog-frequent ontsmetting van de acne ontstekingen.
* Een behandeling met I.P.L. licht van de door acne aangedane plaatsen.
* En ter afsluiting een ampul en een crème met bescherming factor 20

Diversen IPL Behandelingen

Heb je last van een acne huid dan word deze behandeling aangepast met een scrub of lysing en een massage met hoogfrequent om de huid te desinfecteren. Ook kan actieve acne behandeld worden met IPL Licht, hiermee worden de ontstekingen gesteriliseerd en afgebroken zodat er geen verdere infectie van de gezonde huid kan plaatsvinden.

Veel jongeren krijgen in de pubertijd te maken met vreemde en op niet gewenste plaatsen beharing, vooral voor meisjes is dat natuurlijk heel vervelend zeker als het bijvoorbeeld in het gezicht, schaamstreek of benen is. Gelukkig is er een goede oplossing voor deze vervelende haren, met behulp van ons IPL (intens puls licht) apparaat is dit gelukkig erg goed te behandelen. Omdat er alleen haren in de anagene (de groeifase) met succes behandeld kunnen worden zijn er 4 tot soms wel 10 behandelingen nodig.

Ook voor jongens kan een IPL behandeling een uitkomst zijn, want wat heb je aan bijvoorbeeld borsthaar als het er maar 3 zijn, of harige handen. Maar ook voor woekerend schaamhaar tot onder je oksels pak ik gedegen aan met de Yperion L 900 HR/SR. Je hebt niets te verliezen met de behandeling, hooguit je plankenkoorts en natuurlijk die vervelende haren op juist die plaatsen waar je ze net niet wilden hebben.

Als je voor deze behandeling komt, dan wordt er altijd eerst een intake gesprekje gehouden, en gekeken wat voor een soort huid en haartype jij hebt, ook wordt er je dan verteld hoeveel behandelingen er nodig zouden kunnen zijn om voor de rest van je leven van deze ongewenste & vervelende haren verlost te zijn. Ben je toch een beetje angstig om deze behandeling te gaan doen, neem dan een vriend, vriendin of ouder mee, voor een gesprek en een eventuele proefflits, dit kost je niets, behalve wat tijd.

Let op!
Denk er wel aan dat ik deze behandeling niet zomaar kan doen als je jonger bent dan de wettelijke gestelde leeftijd, ben je dus 16 jaar of jonger dan moet er een ouder of verzorger aanwezig zijn, deze is niet bij de daadwerkelijke behandeling (of jij moet dit willen), maar wel in hetzelfde pand aanwezig, (voor de ouder of verzorger: de thee, koffie en lectuur is uiteraard aanwezig).

Met een verwijskaart van de huisarts worden dit soort behandelingen veelal vergoed door de zorgverzekeraar, maar vraag dit natuurlijk eerst even na bij jouw zorgverzekeraar.
De praktijk is aangesloten bij de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten, de ANBOS onder kernlidnummer: 23226

Voor een uitgebreide beschrijving over IPL ontharen kun je verderop op de site alles lezen.

Social Media