In Amerika razend populair

De nieuwe huidverbeterende licht therapie

Het nieuwe huidverbeterende licht therapie masker wordt door o.a. Jessica Alba, Kate Hutson & modellen als Huntington, Whiteley en Chrissy Teigen regelmatig gebruikt en geprezen om zijn werking.

Het LED-therapie masker (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig door NASA ontwikkeld om wondgenezing en weefselgroei in de ruimte te bevorderen.
In de jaren die volgden heetf de wetenschap uitgewezen dat licht therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen bevorderd en beschadigde weefsels repareert.
Hierdoor is de therapie een perfecte aanvulling op huidverbeterende en huid verjongende behandelingen.

De lampjes in het masker produceren verschillende golflengtes welke allemaal een ander huidprobleem kunnen bestrijden.
De lichtgolven dringen diep in de huid door en stimuleren daar verschillende processen.
Afhankelijk van de lichtkleur zijn daar de volgende processen mee te beïnvloeden.

De sterkte van het licht en de combinatie van lichtsterktes bieden een ruime verscheidenheid aan huidverbeterende en verjongende behandelingen.

Contra-indicaties voor deze therapie zijn:

Zwangerschap, epilepsie en gebruikers van St.Janskruid.

De therapie word gegeven in een serie behandelingen van 6 maal waarna de huid beoordeeld word en zo nodig meer behandelingen ingezet kunnen worden.
De therapie kan 1 maal per week hetzij met een gezichtsbehandeling gericht op het huidtype met als afsluiting het masker of een reiniging met een op u huidtype afgestemd serum of ampul en het masker.

Combinaties van b.v een acne behandeling met een blauw licht masker is ideaal maar ook een combinatie met een peeling, dermapen of microdermabrasie geeft nog een extra dimensie aan de behandeling.

ANBOS
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure.
De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging
Proefdier vrij
Social Media