Dermaroller & Fruitzuur.

“De” dermaroller /fruitzuur combinatie kuur.

Een peeling voor hyperpigmentatie behandeling kost € 322,50 en wordt 1x in de twee weken om en om gedaan in totaal houd dit in 3x fruitzuur en 3x dermaroller op de gepigmenteerde plaatsen.

Deze dermaroller behandeling houd in:

 • Een oppervlakte reiniging.
 • Aanbrengen van serum.
 • Op de pigmentvlekken worden gerold met de dermaroller.
 • Een tweede laag serum wordt aangebracht en ingeluisd met ultrasound.
 • Een masker.
 • Een vocht regulerende crème en SPF 20 of 30

De fruitzuur behandeling is gelijk aan de bovengenoemde fruitzuur peeling.

Fruitzuur peeling

Fruitzuur peelings zijn er in verschillende sterktes.

8% fruitzuur peeling.
Dit is er een lichte peeling, voor de gevoelige huid en een beginsterkte voor een kuur om de huid aan het zuur te laten wennen. Deze peeling geeft in een enkele behandeling de huid een effectieve opfrisbeurt. De huid wordt helderder en egaler, kleine pigmentvlekjes worden lichter en de poriën fijner.

15% fruitzuur peeling.
Deze sterkere peeling pakt de pigmentvlekjes beter aan en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Door de verfijning de poriën krijgt de huid zijn natuurlijke glans terug. Door de toevoeging van hyaluronzuur wordt de huid uitstekend gehydrateerd.

30% fruitzuur peeling.
De sterkste van de drie peelings is voor mensen die hun huidstructuur effectief willen verbeteren.

Voor de behandeling van o.a.:

 • Acne.
 • Sterke huidverkleuringen door de zon of een zwangerschapsmasker.
 • Fijne lijntjes en grove poriën.
 • Bij tekenen van veroudering.
 • Oneffen, grauwe huid.

De peelings kunnen als behandeling op zich of als aanvulling op een standaard of luxe gezichtsbehandeling gedaan worden.
Om een effectief resultaat te behalen is een kuur van 6 behandelingen nodig.

Als pigment behandeling kan er ook gekozen worden voor een combinatie behandeling met fruitzuur en de titanium dermaroller. Met deze combinatie wordt het pigment zowel van buitenaf als van binnen uit aangepakt. Deze dubbele aanpak is heel effectief, omdat de Dermaroller het pigment egaliseert en reguleert. Er wordt dan om en om een behandeling gedaan 1x in de 2 weken.

Het is voordeliger om de kuur in zijn geheel te nemen, maar er kan ook gekozen worden voor betaling per behandeling.

Melkzuur Peeling.

Al eeuwenlang wordt melkzuur gebruikt voor cosmetische behandelingen
Denk hierbij aan Cleopatra die in ezelinnenmelk zou baden om haar huid mooi en gezond te houden.
Op glycolzuur (uit rietsuiker) na is het de meest effectieve AHA (Alpha Hydroxy Acid) fruitzuur.

Wat doet een melkzuur peeling voor uw huid:
* Stimuleert de aanmaak van hyaluron in de huid, dit reguleert het vochtgehalte.
* Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
* Hydrateert.
* Heeft een antibacteriële werking op acne.

Deze peeling kan daarom gebruikt worden voor de volgende problemen.
* Een dikke vale huid.
* Vette onzuivere huid.
* Een huid met kerotosis pilaris (verhoornde pukkeltjes) vaak op bovenarmen en benen.
* Psoriasis.De peeling is ook uitermate geschikt voorafgaand aan een micro-dermabrasie behandeling.
Hierbij versterkt en vergemakkelijkt het de behandeling.
De melkzuur peeling is niet agressief op de huid en kan hierdoor voor elke huid ingezet worden, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

Salicylzuur Peeling.

Net als fruitzuur verweekt ook salicylzuur de opperhuid

Het verschil is echter dat salicylzuur in vet oplosbaar is en daardoor ook de poriën binnendringt.
Hier verwijderd het zuur de opgehoopte dode huidcellen en reinigt zo de poriën grondig.
Door deze werking en de ontstekingsremmende en antibacteriële werking van het zuur is deze peeling uitermate geschikt voor de verstopte huid met:

 •  Acne.
 • Comedonen (mee-eters) zowel open als gesloten.
 • Ontstoken papels( puisten).
 • Huidverkleuring als gevolg van acne.

Om een huid verbeterend resultaat te verkrijgen dient ook hier een kuur van 1x per 10 dagen genomen te worden.
Maar voor een verstopte huid met wat mee-eters kan deze peeling prima op zich of als aanvulling op een gezicht behandeling genomen worden.

TCA [Trichloor Acid] Peelings

Wat is een TCA peeling?
Een TCA peeling is een chemische peeling die een sterkere en diepere werking heeft dan de peelings die u van mij gewent bent. De peeling is een medische peeling die u tot voor kort alleen bij een kliniek kon laten doen.
Door de sterkere en diepere werking van deze peeling is de TCA peeling uitermate geschikt voor mensen met huidproblemen die een sterkere aanpak nodig hebben.
De TCA  peeling  kan in veel sterktes gegeven worden waarbij vanaf de medium sterke al een duidelijke afschilvering van de huid laat zien.
Hierdoor dient u er wel rekening mee houden dat u huid in de zeven dagen na de behandeling een proces doormaakt.

De opperhuid bestaat uit meerder lagen dode huidcellen welke bij elkaar worden gehouden door talg.
een peeling dringt door in de huid en zorgen ervoor dat de huid sneller dan normaal zijn dode huidcellen afschilvert en nieuwe huidcellen aanmaakt. Dit normale proces word dus versneld door een peeling. Normaal zie je niet dat je huid zichzelf op deze manier vervangt maar met een peeling van een hogere concentratie zie je een duidelijke vervelling.

Wat kan u verwachten na het aanbrengen van een TCA peeling?
Tijdens de behandeling zal u huid gaan prikkelen, de mate van prikkeling verschild. Een licht percentage zal licht prikkelen, hoe hoger hoe meer u huid zal prikken.  De peeling zal een aantal minuten werken, hierna word er indien gewenst een tweede laag aangebracht en na nog een aantal minuten zal het prikken vanzelf minder worden, de peeling is nu uitgewerkt. De huid kleurt wit, dit heet “frosting” De witte kleur trekt vanzelf weg en de huid zal wat rood kleuren en warm voelen.(alsof u te lang in de zon heeft gezeten). Na de peeling volgt een nabehandeling.

De dagen erna.
In de dagen na de peeling verandert er van alles aan u Huid. In eerste instantie zal u huid nog wat rood en gloeierig aanvoelen. De huid kan wat gezwollen zijn. Daarna zal de huid strak en wat trekkerig aanvoelen. Er zal een donkere verkleuring te zien zijn. Dit is de reactie van de dode huidcellen die los gaan laten.

Na ongeveer drie dagen zal het vervellen van de huid beginnen. Het eerst rond de neus en mond, het voorhoofd en als laatste (indien behandelt de hals) Dit proces kan ongeveer zeven dagen duren.
In die tijd dient u de huid voorzichtig te behandelen en te hydrateren met u aangeraden producten.
U kunt tijdens dit proces BB cream foundation gebruiken. Na het vervellen zult u een verfrist mooi, egaler schonere huid hebben.

Voor wie is de peeling geschikt?

 • Een sterk verouderde huid met rimpels
 • Acne(niet actief)
 • Pigmentvlekken(hyperpigmentatie)
 • Grove poriën
 • Rokershuid
 • Door acne veroorzaakte littekens

Bij mensen met een donker gekleurde huid is het wel mogelijk zuren te gebruiken maar moet de concentratie lager zijn om kleurverschillen in de huid te voorkomen. Zij zullen dan gebaad zijn bij meerdere behandelingen met een laag percentage TCA . Ook bij een heel gevoelige huid wordt een minder sterke peeling gebruikt.

Frequentie van behandelingen.

In de meeste gevallen zal een reeks behandelingen 3 tot 6 soms 8 nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.  Bij een sterk verouderde huid of  door acne sterk beïnvloede huid zal dat zeker het geval zijn. Om de huid aan de peelingen te laten wennen en goed te kunnen monitoren hoe de huid reageert op de peeling wordt begonnen met een lager percentage en zo opgebouwd naar sterkere dieper werkende percentages.

Na de behandeling mag u de huid 24 uur niet nat maken/wassen.  U gebruikt het aan u geadviseerde product minstens 4x per dag maar dat mag ook vaker aanbrengen. U kunt zeker twee weken niet naar de sauna en niet naar de zonnebank of in de zon. En u dient ten alle tijden zonbeschermingende crème 30 of 50 te gebruiken. Ook met sporten dient u de eerste dagen voorzichtig te zijn omdat zweten op het hoofd de huid geïrriteerd kan laten voelen.

Trekt u niet aan de velletjes en gebruikt u geen scrub of andere peeling. Het vervellen moet vanzelf gaan en mag u niet beïnvloeden.

Voorafgaand aan de behandeling zal er met u een behandel plan opgesteld worden.

Social Media