Behandelingen speciaal voor de man.

Door de jaren heen is er wat veranderd aan de uiterlijke verzorging bij de man.

Was het vroeger “ not done ” om als man ook maar je woest doorgroeiende wenkbrauwen laten epileren en gingen alleen de mannen naar de schoonheidsspecialiste als hun vrouw / partner vond dat er echt iets aan hun man gedaan moest worden.
Gelukkig vinden nu veel mannen zonder vorm van dwang of schaamte hun weg gelukkig wel naar de behandelstoel van de schoonheidsspecialist.
Omdat “net als bij de dames” iedere man andere behoeften heeft op het gebied van schoonheid, massage, manicure & pedicure zijn er ook meerdere soorten behandelingen mogelijk.

Hieronder zet ik er een aantal op een rijtje

Gezichtreinigende behandeling:

  • Reiniging met een speciale mousse
  • Dieptereiniging met de skin-scrubber, die d.m.v. ultrasone geluidsgolven het vuil uit je poriën trilt dit met of zonder aanvulling van vapozone (stoom die je poriën opent).
  • Het verwijderen van eventuele oneffenheden in de huid.
  • Het bijwerken van de wenkbrauwen
  • Een speciaal antistress masker voor mannen
  • Een korte massage ter ontspanning.
    Dit kan ook nog aangevuld worden door een gezichtsscrub een ampul aangepast op het huidtype en/of een paraffine masker.

 

Anti-aging / Re-Juvination

Veel mannen hebben last van rode adertjes in het gezicht, voor hen is een behandeling met IPL licht een echte uitkomst.

Door een gebundelde ongevaarlijke lichtflits worden de adertjes dichtgebrand en verdwijnen deze “Spiders” na gemiddeld 1 tot 5 behandelingen in hun geheel.
Ook kunnen littekens van bijvoorbeeld acne of grove poriën in de huid succesvol behandeld worden met IPL, de littekens verzachten of verdwijnen geheel( afhankelijk van de diepte van het litteken) en grove poriën verfijnen.

Microdermabrasie

Voor mannen met een erg dikke huid of veel onregelmatig heden zoals acne littekens, grauwe of een rokershuid, is een behandeling met micro-dermabrasie een echte aanrader.
Met deze techniek word met behulp van diamantkopjes een laagje van de huid afgeslepen, zodat er een mooie zachtere en duidelijk verfriste nieuwe huid tevoorschijn komt.
Al na 1 behandeling is er een heel mooi resultaat mogelijk.

Permanent ontharen d.m.v. IPL Pulslicht

Om nog even bij IPL behandelingen te blijven: Er zijn ook veel mannen met overmatige haargroei op plaatsen die niet wenselijk zijn.

Denk maar eens aan een geheel behaarde rug, of een staartje op de onderrug, de een vind het sexy de ander wil er het liefst zo snel mogelijk van af. Ook haar op handen en voeten kan voor sommige mensen een echte bron van ergernis zijn.
Natuurlijk is het ontharen met IPL een langer traject en zal om de 6 weken een dergelijk behandeling 6 tot soms wel 10 keer ( licht een beetje aan de hoeveelheid haar en de huidskleur) moeten worden herhaald om alle haren in de geschikte groeifase te kunnen behandelen. (kijk eens naar een voordeelkaart om de kosten te drukken).Maar het resultaat is dan wel permanent, en per saldo vele malen goedkoper dan harsen, scheren of epileren, en in ieder geval veelal een stuk minder pijnlijk.
Anders dan met eerdere typen Laser en IPL apparatuur is het met de Yperion L900 SR/HR niet meer zo dat je tijdens het gehele traject uit de zon moet blijven.
De eerste 2 a 3 dagen moet je voorzichtig zijn met zon en je in de dagen daarna ook goed blijven insmeren met beschermingsfactor 20 en hoger, maar je dat is toch eigenlijk altijd al beter, als u wilt zonnebaden.

U ziet er is voor de moderne man genoeg mogelijk is om er beter, verzorgd en jonger uit te zien.
Bovendien is een verzorgde man veelal zich meer bewust van zijn aantrekkingskracht en geeft het u een stevige dosis zelfvertrouwen, want u bent immers verzorgt en dat straalt uit naar andere.

Velden met een * zijn verplicht

ANBOS
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure.
Proefdier vrij
De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging
Social Media